Over ons.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op: 
0416 – 54 34 33 of info@solarprotection.nl

Solar Protection Films

Solar Protection Films (SPF) is opgericht in 2005 en gevestigd in Genderen (NB). SPF is een groothandel en verkoopt automotive- en architectural window films van de merken Sun-Gard® en Madico®. De folies worden geproduceerd in Amerika. Ook biedt SPF een groot assortiment aan gereedschappen. Ons bedrijf is exclusief distributeur voor Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. SPF staat voor Service, Professionaliteit en Flexibiliteit.

Ons team

Onze inkopers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van (raam)folies. Zij weten als geen ander op welke productspecificaties zij moeten letten. Productontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en er worden dan ook regelmatig nieuwe folies geïntroduceerd. 

Snelle levering

SPF beschikt over een zeer uitgebreid assortiment raamfolies welke uit voorraad leverbaar zijn. Bestelt u voor 16.00 uur dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verstuurd via onze vaste pakketdienst GLS. Voor de voorgesneden sets hanteren wij een levertijd van maximaal 4 werkdagen. Bestellingen graag via de email plaatsen: magazijn@solarprotection.nl  

Advies

Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden van de verschillende folies. Ook voor technische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. 
Uiteraard kunt u ook kosteloos A4 samples aanvragen zodat u het folie goed kan beoordelen.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Wel staat ons bedrijf open voor stagiaires, zowel op MBO als HBO niveau. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Kelderstraat 13 – 15
4265 HG Genderen

Contact

T: +31 (0)416 – 54 34 33
E: info@solarprotection.nl

Overig

BTW NL814618686B01
KvK 18078132

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur 

Ontwerp en realisatie Pro Sign Services