Over ons

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op: 
0416 – 54 34 33 of info@solarprotection.nl

Solar Protection Films

Solar Protection Films (SPF) is gestart in 2005 als distributeur van Sun-Gard ® glasfilms in een klein kantoortje te Genderen (NB) en we zijn sinds 2010 ook distributeur van Madico ® glasfilms voor Nederland, België en Oostenrijk. Door groei en uitbreiding hebben we in 2010 onze huidige nieuwe locatie betrokken.

In 2010 zijn ook Sun-Gard en Madico gefuseerd in de VS. Vanaf 2019 hanteren we uitsluitend de merknaam Madico ® voor onze producten, welke worden geproduceerd bij Madico Inc. in de VS.

Ons team

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van glasfilms. Zij weten als geen ander op welke productspecificaties zij moeten letten. Productontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en er worden dan ook regelmatig nieuwe glasfilms geïntroduceerd.

Snelle levering

SPF beschikt over een zeer uitgebreid assortiment raamfolies welke uit voorraad leverbaar zijn. Bestelt u voor 13.00 uur dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde dag te versturen via onze vaste pakketdienst GLS. 

Advies

Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden van de verschillende producten. Ook voor technische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. 
Uiteraard kunt u ook kosteloos A4 samples aanvragen zodat u de glasfilm goed kan beoordelen.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Wel staat ons bedrijf open voor stagiaires, zowel op MBO als HBO niveau. 

Overig

BTW NL814618686B01
KvK 18078132

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur