Vaktrainingen

 

 …

Vaktrainingen

SPF is niet alleen een groothandel maar verzorgt ook diverse vaktrainingen. Het op de juiste manier installeren van een (raam)folie is zeer belangrijk. Of het nu gaat om ramen van voertuigen, gebouwen of een motorkap.

Ons bedrijf werkt samen met de montagespecialisten van CD Design Glasfolie. Samen met hen informeren en leren wij u graag (over) de nieuwste montage technieken. Onze vaktrainingen worden op individuele basis of in kleine groepen gegeven. Uiteraard ontvangt iedere deelnemer aan het eind van de training een certificaat. 

Ook verzorgen wij theoretische trainingen waar we ingaan op de eigenschappen van de folies en de toepassingen op de verschillende glassoorten.

SPF traint zowel bestaande- als nieuwe klanten.

 

De mogelijkheden


Automotive

Pakket A: 2 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van zonwerende glasfilms op zijruiten en achterruiten van voertuigen met het zelf op maat maken.
Pakket B: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van zonwerende glasfilms op zijruiten en achterruiten van voertuigen met het zelf op maat maken.
Pakket C: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van zonwerende glasfilms op zijruiten en achterruiten van voertuigen met het zelf op maat maken.
Pakket D: ½ – daagse vak-training voor de tips en tricks van glasfilms en dot matrix techniek op zijruiten en achterruiten van voertuigen.

Pakket E:  1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van paint protection film op voertuigen
Pakket F: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van voorruit beschermingsfilm op voertuigen

Architectural
Pakket G: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van standaard zonwerende glasfilms op vlakglas
Pakket H: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van NPF glasfilm op vlakglas
Pakket I: 1 – daagse vak-training voor het vakkundig installeren van safety / security glasfilms op vlakglas
Pakket J: ½ – daagse vak-training voor het theoretische gedeelte van glasfilms op vlakglas

 

Meer informatie en prijzen

Informatie en prijzen, kunt u in dit document vinden. Wilt u een training boeken, neem dan contact met ons op, 0416 – 54 34 33, info@solarprotection.nl
Voor

Overig

BTW NL814618686B01
KvK 18078132

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur